Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Triodos Bank Private Banking

Triodos Bank Private Banking
Triodos Bank is volgens eigen zeggen een van de duurzaamste banken ter wereld. De missie van Triodos Bank is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Vermogensbeheer door Triodos Private Banking kan op verschillende manieren. Zo kunt u duurzaam beleggen in de beleggingsfondsen van Triodos Bank of via een individuele effectenportefeuille.

Duurzaam vermogensbeheer via Triodos Bank Private Banking betekent uw vermogen rechtstreeks beleggen in de meest duurzame beursgenoteerde aandelen en obligaties. Hierbij stelt het allereerst uw rendement-/risicoprofiel vast aan de hand van uw wensen en doelstellingen. Vervolgens volgt een algemene verdeling van uw vermogen over categorieën aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen om de risico’s te spreiden. En tot slot worden de categorieën ingevuld. Dit gebeurt met een selectie van beursgenoteerde bedrijven, instellingen en enkele duurzame beleggingsfondsen waaronder de fondsen van Triodos.

Triodos Private Banking biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar 1980
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Zeist
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Triodos Bank Private Banking gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Van Lanschot Vanaf €500.000
ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000
ING Private Banking Vanaf €500.000
InsingerGilissen Vanaf €1.000.000