Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Total Investment Services

Total Investment Services
Total Investment Services is een vermogensbeheerder die is gevestigd in Echteld. De onderneming is in 1986 opgericht en begeleidt hoofdzakelijk particuliere beleggers plus kleine tot middelgrote institutionele beleggers bij het beheren van hun vermogen.

Total Investment Services biedt verder enkele modelportefeuilles aan. Zo zijn er de ‘Eigen Geld Portefeuille’ en ‘Recovery Portefeuille’ die door individuele vermogensbeheerders van de onderneming worden beheerd. Daarnaast kent het nog de ‘Permanente Portefeuille’. Hiermee biedt de vermogensbeheerder u de mogelijkheid uw vermogen te beleggen volgens de principes van Harry Browne.

Total Investment Services biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.

LET OP! Total Investment Services aanvaardt de uitspraken van het klachteninstituut KiFiD niet als bindend. Dit betekent dat zij bij een geschil met een klant de uitspraak van het KiFiD kunnen negeren. De klant zal dan zijn gelijk via de rechter moeten halen. Meer dan 90% van alle vermogensbeheerders in Nederland aanvaardt de uitspraken van het KiFiD wel als bindend en consumentenorganisaties pleiten hier ook voor.
Oprichtingsjaar 1986
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.
Vestiging(en) Echteld
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Total Investment Services.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

1Vermogensbeheer Vanaf €100.000
De Vereenigde Effecten Compagnie Vanaf €100.000
Van Lieshout & Partners Vermogensbeheer Vanaf €100.000
Bustelberg Vermogensbeheer Vanaf €100.000