Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Theodoor Gilissen Bankiers

Let op! Theodoor Gilissen Bankiers is niet meer actief als zelfstandige private bank. Dit betreft het oude profiel van Theodoor Gilissen Bankiers. Theodoor Gilissen Bankiers is per 1 oktober 2017 gefuseerd met Bank Insinger de Beaufort.

De nieuwe naam van de bank is InsingerGilissen.
Theodoor Gilissen Bankiers
Theodoor Gilissen Bankiers N.V. (sinds 1881) is door haar compactheid een slagvaardige private bank, met circa 200 medewerkers en vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Enschede en Rotterdam. De kernactiviteit van de bank is beleggen, ondersteund met vermogensplanning en financieren.

De beleggingsdienstverlening van Theodoor Gilissen Bankiers bestaat uit vermogensbeheer en beleggingsadvies. Hierbij profileert de bank zich als trusted partner voor vermogenden met een belegbaar vermogen van minimaal 500.000 euro; particulieren, ondernemers, stichtingen, verenigingen en institutionele beleggers.

De beleggingsaanpak op individueel cliëntniveau ligt in het verlengde van de vermogensstructurering die het startpunt van de relatie tussen cliënt en de bank vormt. Aan de hand van de eigen methodiek Future U brengt Theodoor Gilissen structuur in het vermogen aan en koppelt zij delen van het vermogen aan specifieke doelen die worden nagestreefd. Aan de hand van een scenario-analyse brengt de bank in kaart wat de verwachte vermogensontwikkeling is. De gekozen vermogensstructurering wordt vervolgens periodiek met de cliënt geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.

Theodoor Gilissen Bankiers is een naamloze vennootschap en 100%-dochter van KBL European Private Bankers, een netwerk voor vooraanstaande Europese private banks. Formele verslaglegging over de bank vindt plaats via het jaarverslag van de moederorganisatie, beschikbaar via www.kbl.lu. De solvabiliteitsratio van Theodoor Gilissen bedraagt circa 30%, ruim boven de wettelijke norm van 8%.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD. Theodoor Gilissen heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Van Lanschot Vanaf €500.000
ABN AMRO MeesPierson Vanaf €500.000
Triodos Bank Private Banking Vanaf €500.000
ING Private Banking Vanaf €500.000