Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

TEB Private Banking

The Economy Bank N.V. (TEB NV) bestaat sinds 1998 en biedt vermogensbeheer aan onder de noemer private banking. Hierbij richt het zich op vermogende particulieren die kunnen kiezen uit diverse beleggingsproducten en bankdiensten. Zo is beleggen in gestructureerde producten als de Parvest en Parworld fondsen mogelijk dankzij een joint venture met BNP Paribas. Andere beleggingsmogelijkheden zijn onder andere: Eurobonds van alle ‘emerging markets’ landen, G7 obligaties, aandelen, buitenlandse valuta transacties (contant en op termijn) plus Turkse verhandelbare schuldbekentenissen in TRY (Turkse Lira). De bank bouwt in samenspraak met u op maat beleggingsportefeuilles op aan de hand van uw wensen, doelen en risicoperceptie. TEB NV is een dochterbedrijf van TEB A.S. Istanbul en onderscheidt zich door de gedegen kennis van de Turkse markt en beleggingsmogelijkheden daar.

Minimum vrij belegbaar vermogen: € 200.000,-
OprichtingsjaarOnbekend
Belegd vermogenOnbekend
MedewerkersOnbekend
Vestiging(en)Door heel het land
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »