Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer

Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer, is een vermogensbeheerder met een geschiedenis die teruggaat tot 1818. De core business van de beheerder is tegenwoordig het begeleiden van particulieren, beleggingsvennootschappen, stichtingen en institutionele beleggers op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies en vermogensstructurering. De organisatie heeft een vestiging in Maastricht en Weesp.

Stroeve & Lemberger omschrijft de manier waarop het aan vermogensbeheer doet als volgt: “Als het moet behoudend, als het kan groeigericht”. Voor de uitvoering van deze zienswijze kiest het voor valuebeleggen, diversificatie en hanteert een ‘open architecture’. Dit betekent dat het wereldwijd toegang heeft tot iedere bank en beheerder. Bij de samenstelling van de beleggingsportefeuille kiest de beheerder voor een risicovol en risicomijdend deel. In het risicovolle deel staat diversificatie voorop. Hierbij spreidt het volop over de categorieën, in regio’s en beleggingsstijlen. In het risicomijdende deel van de portefeuille worden hoofdzakelijk staats- en bedrijfsobligaties ondergebracht.

Stroeve & Lemberger biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies aan vanaf € 500.000.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogen€ 500 tot € 1 miljard
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Weesp, Maastricht
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Stroeve & Lemberger.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »