Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer

Vergelijk Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 0   -   Vestigingen:  Weesp, Maastricht

Over Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer

Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer, is een vermogensbeheerder met een geschiedenis die teruggaat tot 1818. De core business van de beheerder is tegenwoordig het begeleiden van particulieren, beleggingsvennootschappen, stichtingen en institutionele beleggers op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies en vermogensstructurering. Tevens werkt de beheerder samen met een Luxemburgse levensverzekeraar – voor lijfrenteoplossingen in de pensioensfeer. De organisatie heeft een vestiging in Maastricht en Weesp.

Stroeve & Lemberger omschrijft de manier waarop het aan vermogensbeheer doet als volgt: “Als het moet behoudend, als het kan groeigericht”. Voor de uitvoering van deze zienswijze kiest het voor valuebeleggen, diversificatie en hanteert een ‘open architecture’. Dit betekent dat het wereldwijd toegang heeft tot iedere bank en beheerder. Bij de samenstelling van de beleggingsportefeuille kiest de beheerder voor een risicovol en risicomijdend deel. In het risicovolle deel staat diversificatie voorop. Hierbij spreidt het volop over de categorieën, in regio’s en beleggingsstijlen. In het risicomijdende deel van de portefeuille worden hoofdzakelijk staats- en bedrijfsobligaties ondergebracht. Vervolgens biedt de beheerder sinds 1 januari 2010 ook ‘Beschermd Beheer’. Hierbij belegt het in garantieproducten met tenminste 90% hoofdsomgarantie.
Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Stroeve & Lemberger Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 0,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 0,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.