Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Slim Vermogensbeheer

Let op! Slim Vermogensbeheer is niet meer zelfstandig actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Slim Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

Slim Vermogensbeheer is begin 2020 gefuseerd met een aantal andere vermogensbeheerders. De nieuwe fusienaam is Auréus.
Slim Vermogensbeheer
Slim Vermogensbeheer, voorheen bekend als Berben’s Effectenkantoor, is een vermogensbeheerder te Weert die sinds 1972 actief is in Nederland. Na jaren onderdeel te zijn geweest van de Deense Jyske Bank is de vermogensbeheerder sinds december 2014 volledig onafhankelijk en zelfstandig. De aandelen van deze vermogensbeheerder zijn in handen van de partners en directie.

Slim vermogensbeheer hecht erg aan het “ken-uw-cliënt” principe. Men ziet beleggen niet als een doel op zich, maar als onderdeel van een bredere context. Een gedegen financieel plan ligt dan ook ten grondslag aan het maatwerk beleggingsbeleid. Dit maatwerk komt ook tot uiting in het aantal risicoprofielen dat Slim hanteert. Met acht verschillende risicoprofielen onderscheid Slim Vermogensbeheer zich in deze markt.

Slim kiest doelbewust niet voor winstmaximalisatie, maar voor het realiseren van uw (persoonlijke) doelstellingen. Het vermijden van onnodige beleggingsrisico’s staat dan ook centraal in het beleggingsbeleid.

Slim vermogensbeheer biedt maatwerk vermogensbeheer vanaf €150.000,- en beleggingsadvies vanaf €250.000,-.
Oprichtingsjaar 1972
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) Jyske Bank (Denemarken), Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Weert
Nieuws over Slim Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Fountain Capital Vanaf €150.000
Singelstaete Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Wierda Vermogensbeheer Vanaf €150.000
Ambassador Vermogensbeheer Vanaf €200.000