Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Kosten Singelstaete Vermogensbeheer

Vergelijk de kosten van Singelstaete Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, beleggingen en de organisatie.

Kosten vermogensbeheer

BeheerfeeAfhankelijk van de omvang van het beheerd vermogen een degressief tarief van 1% tot 0,25% per jaar exclusief BTW. Maatwerkafspraken zijn mogelijk bij een beheerd vermogen vanaf € 2.500.000,-. De beheerfee wordt op kwartaalbasis berekend en geïncasseerd.
PrestatievergoedingNee
TransactiekostenKosten depotbank/broker zonder opslag. Afhankelijk van portefeuilleomvang aflopend van 0,40% tot 0,15% op jaarbasis.

Kosten beleggingsadvies

AdviesfeeAfhankelijk van de omvang van het geadviseerd vermogen een degressief tarief van 1% tot 0,25% per jaar exclusief BTW. Minimale adviesfee € 5.000,- per jaar. De adviesfee wordt op kwartaalbasis berekend en geïncasseerd.
TransactiekostenKosten depotbank/broker zonder opslag. De hoogte van de transactiekosten is afhankelijk van de mutatiefrequentie als gevolg van uitgebrachte adviezen. Indicatief: afhankelijk van portefeuilleomvang aflopend van 0,50% tot 0,10% op jaarbasis.

Kosten algemeen

BewaarloonAfhankelijk van portefeuilleomvang aflopend van 0,15% tot 0,02% op jaarbasis.
BTWDe kosten zijn inclusief BTW.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen