Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Singelstaete Vermogensbeheer

Vergelijk Singelstaete Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 150.000   -   Vestiging:  Breda

Over Singelstaete Vermogensbeheer

Singelstaete Vermogensbeheer is actief sinds begin 2016 en is gevestigd in Breda. De vermogensbeheerder is opgericht door een viertal ex-Rabobank medewerkers. Singelstaete vermogensbeheer richt zich voornamelijk op klanten in Breda en omgeving.

Voor de invulling van de beleggingsportefeuilles voor cliënten wordt onder andere gekozen voor aandelen in combinatie met geschreven call opties.

Het bedrijf biedt zowel vermogensbeheer als beleggingsadvies aan. Singelstaete Vermogensbeheer is mogelijk vanaf € 150.000 en beleggingsadvies vanaf € 500.000.
Singelstaete Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Singelstaete Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 150.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 500.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.