Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

SEM

Let op! SEM is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van SEM uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van SEM zijn overgenomen door Semmie.
SEM
SEM (Secured Effecten Management) is een online vermogensbeheerder met als thuisbasis Amsterdam. De onderneming is in 2008 opgericht en onderscheidt zich vooral door het gebruik van optieconstructies ter bescherming van de portefeuille enerzijds en ter verhoging van het rendement anderzijds. SEM concentreert zich daarbij op AEX noteringen.

De beleggingsfilosofie van SEM focust op rendement en zekerheid. SEM kiest voor beleggingen op de lange termijn, een gedegen rendement en risicobeheersing. Basis voor het beleggingsbeleid vormt fundamentele analyse met ondersteuning van technische analyse. Deze filosofie komt terug in de verschillende beleggingsmogelijkheden van de vermogensbeheerder zijnde defensief en gematigd offensief. Op basis van persoonlijke situatie en risicoprofiel kan worden bepaald welke portefeuille het beste bij een cliënt past.

SEM biedt online vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar 2007
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Oxby Vanaf €15.000
Bloei vermogen Vanaf €25.000
Axento Vermogensbeheer Vanaf €15.000
De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000