Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

RVO Vermogensadvies

Let op! RVO Vermogensadvies is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van RVO Vermogensadvies uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van RVO Vermogensadvies zijn overgenomen door Nobel Vermogensbeheer.
RVO Vermogensadvies te Limmen bestaat sinds 2001 en is een vermogensbeheerder met een breed scala aan financiële diensten en services. Behalve vermogensbeheer en portefeuille-analyse verzorgt het eveneens financiële en estate planning plus lijfrentepolissen, kapitaalverzekeringen en financieringen van bijvoorbeeld woonhuizen, bedrijfspanden en vaartuigen.

NIEUWS:
Nobel Vermogensbeheer uit Amsterdam heeft de vermogensbeheer- en -adviesactiviteiten van RvO Vermogensadvies uit Limmen overgenomen. De transactie heeft op 1 november 2013 plaatsgevonden. De vermogensbeheerders van RvO zijn in dienst getreden van Nobel Vermogensbeheer.
Oprichtingsjaar 2001
Belegd vermogen € 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Mercurius Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Ortelius Wealth Management Vanaf €250.000
Effectenkantoor Nieuwe Uitleg Vanaf €250.000
Beer & Van Stapele Wealth Management Vanaf €250.000