Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Optimix Vermogensbeheer

Optimix Vermogensbeheer is opgericht in 1983 in Amsterdam. Naast het Amsterdamse kantoor heeft Optimix kantoren in Eindhoven en Groningen. In 2016 is het bedrijf een volledig zelfstandige 100% dochter van Handelsbanken geworden.

De beleggingsdoelstelling van Optimix is erop gericht de rendementsdoelstelling met zo min mogelijk risico te bereiken. Men acht zich daarin dan ook specialist. Om dat te realiseren probeert men waarde schommelingen van de portefeuille zo veel mogelijk te beperken. Men heeft in haar beleggingsprofielen dan ook de ruimte gecreëerd om (volledig) liquide te gaan om risico’s fors af te bouwen. Optimix is een vermogensbeheerder die gelooft in een actief beleggingsbeleid.

Optimix Vermogensbeheer beschikt over eigen beleggingsfondsen waarmee het portefeuilles kan inrichten. Voor zover gekozen wordt voor Optimix beleggingsfondsen, zal Optimix geen beheervergoeding rekenen over dat deel dat in eigen fondsen is belegd, waardoor de onafhankelijkheid beter wordt gewaarborgd.

Optimix biedt vermogensbeheer aan vanaf €1 miljoen. Via een Handelsbanken kantoor is het mogelijk vanaf €500.000,- deel te nemen.
Oprichtingsjaar1983
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam, Groningen, Eindhoven
Optimix Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Optimix aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Optimix beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Optimix gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Optimix?