Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Optimix Vermogensbeheer

Optimix Vermogensbeheer is opgericht in 1983 in Amsterdam. Naast het Amsterdamse kantoor heeft Optimix kantoren in Eindhoven en Groningen. In 2016 is het bedrijf een volledig zelfstandige 100% dochter van Handelsbanken geworden.

De beleggingsdoelstelling van Optimix is erop gericht de rendementsdoelstelling met zo min mogelijk risico te bereiken. Men acht zich daarin dan ook specialist. Om dat te realiseren probeert men waarde schommelingen van de portefeuille zo veel mogelijk te beperken. Men heeft in haar beleggingsprofielen dan ook de ruimte gecreëerd om (volledig) liquide te gaan om risico’s fors af te bouwen. Optimix is een vermogensbeheerder die gelooft in een actief beleggingsbeleid.

Optimix Vermogensbeheer beschikt over eigen beleggingsfondsen waarmee het portefeuilles kan inrichten. Voor zover gekozen wordt voor Optimix beleggingsfondsen, zal Optimix geen beheervergoeding rekenen over dat deel dat in eigen fondsen is belegd, waardoor de onafhankelijkheid beter wordt gewaarborgd.

Optimix biedt vermogensbeheer aan vanaf €1 miljoen. Via een Handelsbanken kantoor is het mogelijk vanaf €500.000,- deel te nemen.
Oprichtingsjaar1983
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, Kasbank (Caceis)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, Groningen, Eindhoven
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Optimix Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »