Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

OHV Vermogensbeheer

OHV Vermogensbeheer (Oolders, Heijning & Voogelaar) is een vermogensbeheerder waarvan de oorsprong terug gaat tot 1932. OHV houdt kantoor te Amsterdam en in Hoeven.

OHV hanteert binnen het vermogensbeheer drie belangrijke pijlers ter ondersteuning van haar beleggingsbeleid. De eerste pijler is het inzicht dat OHV heeft in de kapitaalstromen. Als tussenpersoon voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, provincies en overheden kijkt OHV in de keuken van deze grote beleggers. OHV heeft hierdoor een goed inzicht in de handelsstromen en het gedrag in de financiële markten. De tweede pijler is de toegepaste beleggingstechnologie welke gebaseerd is op wiskundige principes en economische cyclusmodellen. Door toepassing hiervan kan emotievrij belegd worden. De technologie voorziet de belangrijke trends in de diverse beleggingscategorieën en zorgt voor bescherming in dalende markten. De derde pijler zorgt ervoor dat OHV kan beschikken over research uitgebracht door de 40 grootste banken ter wereld en de grootste onafhankelijke research instituten.

OHV biedt vermogensbeheer of beleggingsadvies aan vanaf € 100.000,-
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam, Hoeven
OHV Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over OHV aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten OHV beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over OHV gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij OHV?