Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

OHV Vermogensbeheer

Beschrijving
Oolders, Heijning & Voogelaar (OHV) is een vermogensbeheerder waarvan de oorsprong terug gaat tot 1932 en is daarmee een van de oudste zelfstandige vermogensbeheerders in Nederland. OHV houdt kantoor te Amsterdam. De activiteiten van OHV bestrijken de totale effectendienstverlening: vermogensbeheer, beleggingsadvies en execution only.

Tijdens de eerste kennismakingsgesprekken wordt bekeken of de dienstverlening van OHV Vermogensbeheer passend is bij uw achtergrond en doelstellingen. Na een uitgebreide intake wordt uw risicoprofiel in overleg met uw relatiebeheerder vastgesteld. OHV hanteert drie risicoprofielen, defensief, neutraal en offensief. De maximale weging van beleggingen in de aandelenmarkten verschilt per profiel, maar kan in alle profielen worden teruggebracht naar nul procent.

OHV hanteert binnen het vermogensbeheer drie belangrijke pijlers ter ondersteuning van haar beleggingsbeleid. Deze pijlers omvatten inzichten betreffende kapitaalstromen, theoretische beleggingstrends en toegepaste research.

De eerste pijler is het inzicht dat OHV heeft in de kapitaalstromen. Dit komt door haar positie in de financiële markten. Als tussenpersoon voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, provincies en overheden kijkt OHV in de keuken van deze grote beleggers. OHV heeft hierdoor een goed inzicht in de handelsstromen en het gedrag in de financiële markten. De tweede pijler is de toegepaste beleggingstechnologie welke gebaseerd is op wiskundige principes en economische cyclusmodellen. Door toepassing hiervan kan emotievrij belegd worden. De technologie voorziet de belangrijke trends in de diverse beleggingscategorieën en zorgt voor bescherming in dalende markten. De derde pijler zorgt ervoor dat OHV kan beschikken over research uitgebracht door de 40 grootste banken ter wereld en de grootste onafhankelijke research instituten.

Binnen de kaders van uw risicoprofiel wordt uw portefeuille ingericht. Beleggen in obligaties is gunstig op de primaire markt. Elke dag worden nieuwe uitgiftes aangeboden. OHV kan inschrijven op deze nieuwe uitgiftes. Voordelen hiervan zijn het ontvangen van een rendementspremie, en het ontbreken van een bied-laat spread. Beide voordelen leiden direct tot meer rendement in de beleggingsportefeuille. Zo wordt uw portefeuille tegen de meest gunstige voorwaarden ingericht, een handelswijze die doorgaans alleen voor grote institutionele beleggers beschikbaar is.

Beleggingen in aandelenmarkten vinden plaats in zogenaamde index trackers. Door deze beleggingen kan op een efficiënte wijze tegen lage kosten grote aandelen spreiding in uw portefeuille worden aangebracht.

OHV biedt vermogensbeheer of beleggingsadvies aan vanaf € 100.000,-
Vergelijk OHV Vermogensbeheer
ook met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Organisatie
Lid van verenigingDe Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A).
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, KAS BANK
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudDe cliënt kan dagelijks inloggen via een beveiligde internetomgeving. Vooraf maakt OHV met elke individuele klant afspraken over de contact frequentie. Dit kan dus maandelijks of per kwartaal. Dit onderhoud is telefonisch of bij de relatie thuis. Tevens zal er een jaarlijkse uitgebreide evaluatie plaatsvinden met als doel om de voortgang van de haalbaarheid van de doelstellingen te bespreken en het gevoerde beleid te evalueren. De klant krijgt bij OHV altijd een vast aanspreekpunt.
DSI geregistreerdOHV is aangesloten bij het DSI, de instelling voor het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van financieel dienstverleners.
Eigen vermogen medewerkersHet eigen vermogen van partners wordt mee belegd binnen de vermogensbeheerstrategie.
Vestiging(en)Amsterdam
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen