Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

OHV Vermogensbeheer

OHV Vermogensbeheer (Oolders, Heijning & Voogelaar) is een vermogensbeheerder waarvan de oorsprong terug gaat tot 1932. OHV houdt kantoor te Amsterdam en in Hoeven.

OHV hanteert binnen het vermogensbeheer drie belangrijke pijlers ter ondersteuning van haar beleggingsbeleid. De eerste pijler is het inzicht dat OHV heeft in de kapitaalstromen. Als tussenpersoon voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, provincies en overheden kijkt OHV in de keuken van deze grote beleggers. OHV heeft hierdoor een goed inzicht in de handelsstromen en het gedrag in de financiële markten. De tweede pijler is de toegepaste beleggingstechnologie welke gebaseerd is op wiskundige principes en economische cyclusmodellen. Door toepassing hiervan kan emotievrij belegd worden. De technologie voorziet de belangrijke trends in de diverse beleggingscategorieën en zorgt voor bescherming in dalende markten. De derde pijler zorgt ervoor dat OHV kan beschikken over research uitgebracht door de 40 grootste banken ter wereld en de grootste onafhankelijke research instituten.

OHV biedt vermogensbeheer of beleggingsadvies aan vanaf € 100.000,-
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Kasbank (Caceis)
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, Hoeven
Nieuws over OHV Vermogensbeheer
OHV neemt KopVos over - 14 april 2021
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over OHV Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »