Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

OHV neemt KopVos over

14 april 2021

OHV Vermogensbeheer heeft KopVos & Partners overgenomen. Voor OHV biedt KopVos de kans om haar aanwezigheid in Brabant en in België verder te vergroten.

OHV is al gevestigd in Brabant met een kantoor in Hoeven, naast Capelle aan den IJssel en Amsterdam. De directieleden van KopVos, Marion Kop en Richard Vos, blijven werkzaam bij OHV en zullen de dienstverlening aan hun cliënten voortzetten vanuit het kantoor van OHV in Hoeven. OHV zal vanaf heden de bedrijfsonderdelen risk, compliance en legal overnemen

Marion Kop geeft aan dat de toenemende druk op het gebied van wet- en regelgeving en het waarborgen van de continuïteit de hoofdredenen waren om aan te sluiten bij OHV. Richard Vos kijkt uit naar de samenwerking met de collega’s van OHV vooral als aanvulling voor obligaties waar OHV in is gespecialiseerd. “Door het opkoopbeleid van de ECB is de rente erg laag en OHV heeft toegang tot alternatieven in vastrentende waarden die meer rendement op leveren.”

Zie: KopVos & Partners | OHV Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen