Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Nobel Vermogensbeheer

Let op! Nobel Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Nobel Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Nobel Vermogensbeheer zijn overgenomen door Delen Private Bank Nederland.
Nobel Vermogensbeheer
Nobel Vermogensbeheer te Amsterdam startte haar activiteiten als vermogensbeheerder in 1999. Dit deed zij toen nog onder de vlag van Petercam. In 2012 kocht het management de vermogensbeheeractiviteiten via een management buy-out en doopte deze tot Nobel Vermogensbeheer. Bij de aankondiging benoemde de nieuwe aandeelhouders bescheidenheid, integriteit, volharding, bekwaamheid en moed als basis voor de dienstverlening. In 2013 werd nog een kleine vermogensbeheerder overgenomen. Nobel behoort nu tot de middelgrote vermogensbeheerders in Nederland.

Naast het maatwerk biedt de vermogensbeheerder standaard mandaten Optimaal Beheer, Cashflow Portefeuille en Participatie Portefeuille.

Nobel maatwerk vermogensbeheer wordt aangeboden vanaf €250.000,-. Tevens biedt Nobel Vermogensbeheer financiele planning en vermogensregie.
Oprichtingsjaar 1999
Belegd vermogen € 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Nieuws over Nobel Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

DoubleDividend Vanaf €250.000
Valuedge Vanaf €250.000
Mercurius Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Wilgenhaege Vermogensbeheer Vanaf €250.000