Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Lunar Vermogensbeheer

Let op! Lunar Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Lunar Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Lunar Vermogensbeheer zijn overgenomen door Attent Vermogensbeheer.
Lunar Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder te Middelharnis actief sinds begin 2006. De dienstverlening van de onderneming bestaat enerzijds uit beleggen plus vermogensbeheer en anderzijds uit vermogensbegeleiding en het opstellen van een beleggingsstatuut en/of beleid voor professionele relaties.

Lunar Vermogensbeheer streeft naar een jaarlijks goed rendement en minimale beleggingsrisico’s. De beleggingsstrategie van de beheerder sluit hier nauw op aan. Het kiest voor "value" beleggen waarbij het investeert in ondergewaardeerde ondernemingen met groeipotentieel binnen 12 tot 18 maanden. Om bij de ondernemingen op managementniveau mee te kunnen praten, wordt een belang van 5% genomen. De bedrijven worden gekozen na een grondige fundamentele analyse. Daarnaast belegt de beheerder in garantienotes en zoekt het voortdurend naar potentiële beleggingscategorieën.
Oprichtingsjaar 2006
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Middelharnis

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Stroeve Lemberger Vanaf €500.000
IVV Instituut voor Vermogensopbouw Vanaf €500.000
Optimix Vermogensbeheer Vanaf €500.000
DIMA Vermogensbeheer Vanaf €500.000