Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Lombard Odier

Lombard Odier & Cie is een Zwitserse private bank en familiebedrijf opgericht in 1796. De kernactiviteit van de bank is het adviseren en beheren van vermogens van particuliere en institutionele beleggers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genève en in Nederland heeft de bank een vestiging in Amsterdam.

Beleggingsportefeuilles op maat en integrale risicobeheersing, dat is de uitkomst van het beleggingsbeleid van Lombard Odier. Hierbij kiest het bij de samenstelling van de portefeuilles voor ‘asset allocatie’, open architectuur en ‘best-of-class’ oplossingen. Risicobeheersing maakt een integraal onderdeel uit van het beleggingsproces. De bank beheert onder andere traditionele beleggingsfondsen, alternatieve beleggingen (hedge fondsen, private equity) en een selectie van externe en multi beheersfondsen.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers25 tot 50 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »