Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan
Beschrijving
Lombard Odier & Cie is een Zwitserse private bank en familiebedrijf opgericht in 1796. De kernactiviteit van de bank is het adviseren en beheren van vermogens van particuliere en institutionele beleggers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genève en in Nederland heeft de bank een vestiging in Amsterdam.

Beleggingsportefeuilles op maat en integrale risicobeheersing, dat is de uitkomst van het beleggingsbeleid van Lombard Odier. Hierbij kiest het bij de samenstelling van de portefeuilles voor ‘asset allocatie’, open architectuur en ‘best-of-class’ oplossingen. Risicobeheersing maakt een integraal onderdeel uit van het beleggingsproces. De bank beheert onder andere traditionele beleggingsfondsen, alternatieve beleggingen (hedge fondsen, private equity) en een selectie van externe en multi beheersfondsen.
Let op! U kunt Lombard Odier niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Dienstverlening
VermogensbeheerJa, vanaf € 2.000.000,-
BeleggingsadviesNee
Organisatie
KifidOnbekend
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen