Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

InsingerGilissen Bankiers

Vergelijk InsingerGilissen Bankiers ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 1.000.000   -   Vestigingen:  Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Enschede, Den Haag

Over InsingerGilissen Bankiers

InsingerGilissen Bankiers is een private bank die is ontstaan uit een fusie, op 1 oktober 2017, tussen Bank Insinger de Beaufort en Theodoor Gilissen Bankiers. De nieuw gevormde private bank maakt onderdeel uit van de Luxemburgse KBL European Private Bankers.

InsingerGilissen biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vermogende particulieren en families, stichtingen, verenigingen en institutionele partijen. Er wordt een breed palet aan private banking en wealth management producten en diensten geboden. De missie van InsingerGilissen is haar cliënten en de generaties na hen onafhankelijk en effectief te begeleiden bij belangrijke vermogensgerelateerde beslissingen.

Institutionele partijen worden voorzien van asset consulting , asset management en alternatieve investeringsproducten. Voor uiteenlopende institutionele beleggers belegt InsingerGilissen aandelenportefeuilles met als specialiteit duurzaam indexbeleggen. Onder het label InsingerGilissen Services treedt men op als depotbank voor zelfstandige vermogensbeheerders.

InsingerGilissen Bankiers heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Enschede en Groningen. Er werken totaal circa 325 mensen bij InsingerGilissen en het toevertrouwde vermogen bedraagt circa €25 miljard.

InsingerGilissen Bankiers biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies vanaf €1 miljoen.
InsingerGilissen Bankiers

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 90 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van InsingerGilissen Bankiers
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 1.000.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 1.000.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

Lid van verenigingDe Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Vereniging van Vermogensbeheerders en Commissionairs (VV&C) en de Dutch Fund and Asset Management Association (DUFAS).
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD. InsingerGilissen heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
KlantonderhoudBij vermogensbeheer is er sprake van regelmatig telefonisch contact. Daarnaast zal de bank periodiek het initiatief nemen voor het maken van een persoonlijke afspraak; dit kan zijn op de bank, bij cliënt thuis of op een locatie naar keuze. Dit is mogelijk omdat een private banker bij InsingerGilissen een beperkt aantal relaties heeft waardoor er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht.
DSI geregistreerdInsingerGilissen is DSI-geregistreerd. Alle private bankers beschikken bovendien over een individuele registratie als (senior) vermogensbeheerder of (senior) beleggingsadviseur.
Eigen vermogen medewerkersDirectie en medewerkers hebben de eigen vrijheid om te beleggen bij Gilissen. Dat is voor een ieder een eigen afweging. Dat kan binnen vermogensbeheer maar ook binnen advies. Hier zijn de strikte compliance regels op van toepassing.
Vestiging(en)Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Enschede, Den Haag