Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

InsingerGilissen

InsingerGilissen is een private bank die is ontstaan uit een fusie, op 1 oktober 2017, tussen Bank Insinger de Beaufort N.V. en Theodoor Gilissen Bankiers N.V. De nieuw gevormde private bank maakt onderdeel uit van Quintet Private Bank (Europe) S.A.

InsingerGilissen biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies aan vermogende particulieren en families, stichtingen, verenigingen en institutionele partijen. Er wordt een breed palet aan private banking en wealth management producten en diensten geboden. De missie van InsingerGilissen is haar cliënten onafhankelijk en effectief te begeleiden bij belangrijke vermogensgerelateerde beslissingen.

Institutionele partijen worden voorzien van asset consulting, asset management en alternatieve investeringsproducten. Voor uiteenlopende institutionele beleggers belegt InsingerGilissen aandelenportefeuilles met als specialiteit duurzaam indexbeleggen.

InsingerGilissen Bankiers heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Er werken totaal circa 325 mensen bij InsingerGilissen en het toevertrouwde vermogen bedraagt circa €25 miljard.

InsingerGilissen Bankiers biedt vermogensbeheer en beleggingsadvies vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar1950 of eerder
Belegd vermogenmeer dan € 1 miljard
Medewerkers100 of meer medewerkers
Depotbank(en)InsingerGilissen Bankiers
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD. InsingerGilissen heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Den Haag
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over InsingerGilissen gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €1.000.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »