Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Het Hollandsch Effectenkantoor

Het Hollandsch Effectenkantoor is een vermogensbeheerder te Rotterdam. De dienstverlening van het kantoor bestaat uit vermogensbeheer en –advies met als specialiteit vastgoedbeleggingen.

De risico’s zoveel mogelijk beperken, daar draait beleggen bij Het Hollandsch Effectenkantoor om. Dat vraagt om een goede spreiding over de diverse beleggingscategorieën. Aan de hand van een ‘top-down’ aanpak kiest het, afhankelijk van de asset-verdeling, voor een spreiding tussen aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen, vastgoed en liquide middelen. Want, de asset-mix bepaalt voor een groot deel het rendement dat kan worden behaald. Verder combineert het effectenkantoor fundamenteel onderzoek en technische analyse en kiest voor actieve opvolging van de markt en past dus geen ‘buy and hold’ toe.

Minimuminleg vermogensadvies € 250.000,- en vermogensbeheer €500.000,-
OprichtingsjaarOnbekend
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Rotterdam
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »