Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Heeren Vermogensbeheer

Heeren Vermogensbeheer
Het team van het Amsterdamse Heeren Vermogensbeheer bestaat uit ervaren ex-MeesPierson collega's die graag doen wat ze beloven en die de klant echt centraal willen stellen. Ze noemen zich de dividendbelegger van Nederland.

De beleggingsfilosofie van Heeren is dat een actief beleggingsbeleid loont: goede analyses en consistentie in het gevoerde beleid leveren resultaat. Heeren is van mening dat het mogelijk is om met een beleggingshorizon van minimaal vijf jaar een bovengemiddeld rendement te behalen ten opzichte van een relevante benchmark met een beperkt extra risico.

Heeren maakt zelf de selectie van de individuele aandelen waarin het belegt. De portefeuille bestaat uit kwaliteitsaandelen van bedrijven met een wereldwijde spreiding die een solide en groeiend dividend uitkeren. Ze besteden veel tijd en zorg aan de modelportefeuilles. Heeren benadrukt dat maatwerk en persoonlijke aandacht mogelijk zijn zonder hoge kosten.

Met een toekomstige cliënt wordt een kennismakingsgesprek gehouden waar doelstelling, risico, beleggingshorizon en kennis en ervaring met beleggen aan de orde komen. Op basis van de antwoorden wordt een risicoprofiel opgemaakt. Bij akkoord van wordt een beleggingsvoorstel gemaakt en wordt hierna de portefeuille ingevuld. Heeren informeert de cliënt via de cliënt-login, met de gesprekken, bij elke transactie, via de rapportages en de maandelijkse nieuwsbrief HeerenNieuws.

Heeren Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar 2018
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Heeren.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Stroeve Lemberger Vanaf €500.000
Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer Vanaf €500.000
CapitalatWork Vanaf €500.000
Auréus Vanaf €500.000