Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Harmony Vermogensbeheer

Let op! Harmony Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Harmony Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Harmony Vermogensbeheer zijn overgenomen door Groene Hart Vermogensbeheer.
Harmony Vermogensbeheer
Let op! Harmony Vermogensbeheer is gestaakt met haar activiteiten als vermogensbeheerder en beleggingsadviseur.

Eind vorig jaar oordeelde het Gerechtshof te Amsterdam dat Harmony Vermogensbeheer €300.000 moet terugbetalen aan een klant. Deze klant had binnen het vermogensbeheer van Harmony grote verliezen geleden. In een reactie naar de pers ontkent Marcel van der Schaaf van Harmony niet dat deze rechtelijke uitspraak de oorzaak is van het staken van de activiteiten.

Bent u klant bij Harmony Vermogensbeheer?
U dient dan op zoek te gaan naar een nieuwe vermogensbeheerder. Heeft Harmony u aan een nieuwe vermogensbeheerder voorgesteld? Dan hoeft u daar niet mee akkoord te gaan. U bent geheel vrij om te "shoppen" en we raden u aan dat zeker te doen.

Wilt u weten wat voor u de beste vermogensbeheerder is?
Maak gebruik van de kennis en expertise van Vermogensbeheer.nl door een gratis en geheel vrijblijvend SelectieRapport aan te vragen. Per mail ontvangt u ons rapport met daarin een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Vraag een gratis SelectieRapport aan >>
LET OP! Harmony Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2004
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 2 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Aalsmeer
Nieuws over Harmony Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000
Junior Vanaf €1.000
VenJ-Online.nl Vanaf €5.000
Doelbeleggen Vanaf €25