Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Oud-eigenaren Harmony veranderen naam tweede kantoor

27 juni 2019

De voormalige eigenaren van Harmony Vermogensbeheer hebben eind 2018 de naam van hun tweede bedrijf, Leenen & Spencer, gewijzigd in Groene Hart Vermogensbeheer.

Dit blijkt uit een verandering in het register van de Kamer van Koophandel.

Sander Cramer van den Bogaart en Marcel van der Schaaf hebben rond 2010 het kantoor overgenomen van John Spencer en Willem Leenen. Spencer en Leenen en zijn inmiddels gepensioneerd en niet meer bij het kantoor betrokken.

Groene Hart Vermogensbeheer heeft zowel vergunningen voor beleggingsadvies als voor vermogensbeheer. Het biedt vermogensbeheer aan vanaf €50.000..

Harmony Vermogensbeheer moest in 2016 op last van de rechter een voormalige klant €300.000 terugbetalen. De vermogensbeheerder uit Aalsmeer belegde jarenlang met veel meer risico dan de cliënt, een advocaat, had gewild. Harmony stak bijvoorbeeld een derde van zijn beleggingsportefeuille in een hedgefonds, dat in 2008 ten onder ging. In 2017 viel daarop het doek voor Harmony Vermogensbeheer.

Zie: Groene Hart Vermogensbeheer | Harmony Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen