Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Florentes Vermogensbeheer

Florentes Vermogensbeheer is ontstaan uit LBCM in 2005 opgericht en houdt kantoor in Zeist, Utrecht en Rotterdam. Naast ‘klassiek’ vermogensbeheer adviseert Florentes haar cliënten ook op het gebied van inkomens- en vermogensplanning en fiscale vraagstukken zoals bijvoorbeeld pensioen in eigen beheer.

Florentes Vermogensbeheer werkt met een zogenaamde ‘Top down’ en ‘Bottom up’ selectie. Leidend is de strategische allocatie, die wordt gebaseerd op een risicoprofiel. Deze wordt voor 3-4 jaar vastgesteld. Binnen de strategische asset allocatie (SAA) vinden tactische herverdelingen plaats van aandelen, obligaties, vastgoed e.d., onder andere aan de hand van macro economische analyse.

Afhankelijk van de omvang van het te beleggen vermogen bestaat circa 20% van de portefeuilles uit indexfondsen of specifieke beleggingsfondsen. De resterende 80% bestaat uit individuele titels. Dit geldt niet voor de zeer offensieve portefeuille, deze bestaat alleen maar uit individuele aandelen. Om risico’s af te dekken óf om extra rendement te realiseren kan Florentes opties en andere derivaten toepassen.

Florentes Vermogensbeheer biedt haar vermogensbeheer aan vanaf € 500.000.
Oprichtingsjaar2005
Belegd vermogen€ 500 tot € 1 miljard
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Zeist, Rotterdam, Utrecht
Nieuws over Florentes Vermogensbeheer
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Florentes Vermogensbeheer gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »