Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Fisher Investments

Fisher Investments Nederland en Fisher Investments Europe trachten beleggers te helpen hun financiële doelen te bereiken. Dit gebeurt door portefeuilles op te bouwen gebaseerd op grondig onderzoek, de doelen en behoeften van de klant te begrijpen en begeleiding te bieden om klanten op het juiste spoor te houden.

Beleggingen kunnen individuele aandelen, obligaties, verhandelbare schuldproducten of contanten omvatten. Fisher Investments Europe streeft ernaar om op de lange termijn beter te presteren dan zijn benchmark, de “MSCI World” voor de meeste particuliere klanten die in aandelen beleggen. In een poging om dit te doen, gebruiken ze een top-down benadering in hun portfoliobeheer. Ze beginnen met een focus op vermogensverdeling en nemen vervolgens beslissingen op land- en sectorniveau, met speciale aandacht voor economische, politiek en sentiment marktindicatoren.

In gevallen waarin Fisher Investments een bearmarkt vroegtijdig kan identificeren, kan de portefeuille aanzienlijk gaan afwijken van zijn benchmark. In dit geval kan Fisher Investments proberen de blootstelling aan aandelenmarkten te beperken.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Trackers
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Fisher Investments Europe voorziet cliënten maandelijks van overzichten en een portfolio-analyse, waarin wordt beschreven hoe hun portfolio is gepositioneerd en hoe het heeft gepresteerd. Eveneens biedt Fisher ieder kwartaal marktanalyse en vooruitzichten, waarin de visie van de Investment Policy Committee van Fisher Investments op de portfolio prestatie en de marktvooruitzichten en condities, in detail uit een wordt gezet. Daarnaast deelt Fisher twee maal per jaar een Capital Markets Update video; een uur durende discussie met de Investment Policy Comittee waarin de portfolio prestaties worden samengevat en antwoord wordt gegeven op veel gestelde vragen van cliënten.
Inzage portefeuille Klanten hebben op elk moment toegang tot hun beleggingsportfolio via de online portal van hun depot bank.
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Fisher Investments gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Fair Capital Partners Vanaf €350.000
Fountain Capital Vanaf €150.000
Noordam Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Forza Asset Management Vanaf €50.000