Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Fisher Investments België

Fisher Investments België
Fisher Investments België is de handelsnaam die Fisher Investments Luxembourg (“FIL”), Sàrl in België gebruikt. Fisher Investments Luxembourg, Sàrl is een in Luxemburg gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (onder nummer: B228486) die ook optreedt onder de naam Fisher Investments Europe (FIE) en onder toezicht staat van de Commission de Surveillance du Secteur Financier ("CSSF").

Fisher Investments België is een volledige dochteronderneming van Fisher Asset Management, LLC die onder de handelsnaam Fisher Investments optreedt en in de VS is gevestigd. Fisher Investments België biedt vermogensbeheer vanaf € 350.000.
LET OP! Fisher Investments België is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 1979
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Depotbank(en) KBC Securities (België), Saxo Bank
Vestiging(en) Belgie

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Fair Capital Partners Vanaf €350.000
Fisher Investments Vanaf €350.000
Stroeve Lemberger Vanaf €500.000
Duisenburgh Vanaf €50.000