Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Rendement Efidenz Capital Management

Rendement

2017
2016
2015
Profiel A - zeer defensief
-0,7%
1,4%
0,1%
Profiel B - defensief
-1,2%
2,3%
0,8%
Profiel C - neutraal
-1,7%
3,6%
1,5%
Profiel D - licht offensief
-2,2%
5,0%
2,5%
Profiel E - offensief
-2,9%
6,1%
3,2%
Profiel F - zeer offensief
-3,9%
7,4%
3,7%
Bruto/nettoDe rendementen zijn netto inclusief doorrekening van alle kosten.
OpmerkingenEfidenz heeft per 1 mei 2014 een vergunning van de AFM verkregen. Getoond rendement over 2014 is gebaseerd op basis van beleggen in een virtuele portefeuille van januari tot en met mei. In alle volgende maanden zijn daadwerkelijk gerealiseerde rendementen gebruikt.
Let op met vergelijken van rendementen!
De rendementen van Efidenz Capital Management kunt u niet zomaar vergelijken met die van andere vermogensbeheerders. Wat de ene vermogensbeheerder "zeer defensief" noemt kan de andere vermogensbeheerder "defensief" noemen of anders omdat er geen wettelijke regels gelden voor de benaming van beleggingsportefeuilles en risicoprofielen.

De beleggingen en de gelopen risico's binnen de beleggingsportefeuilles van vermogensbeheerders/banken zijn daarom in de praktijk altijd verschillend waardoor een goed vergelijk van rendementen niet mogelijk is. De getoonde rendementen op deze pagina zijn louter als indicatie bedoelt.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen