Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Efidenz Capital Management

Efidenz Capital Management is gestart in mei 2014 en het kantoor is gevestigd op Rotterdam The Hague Airport. Efidenz heeft een vergunning voor zowel het aanbieden van beleggingsadvies als vermogensbeheer. De organisatie richt zich op vermogende particulieren, vennootschappen, verenigingen en stichtingen. Transparantie, service en performance zijn de speerpunten in het beleid van dit kantoor. Efidenz werkt samen met klanten aan een uitgebreide financiële situatieschets en waarna ze zorgvuldig de wensen en doelstellingen formuleren. Op basis daarvan wordt een passend risicobudget gekozen, waarbinnen het beleggingsbeleid wordt uitgevoerd. Hierbij kunnen zowel cash, indextrackers, beleggingsfondsen, grondstoffen als individuele aandelen of obligaties ingezet worden.

Het beleggingsbeleid van Efidenz kenmerkt zich door flexibiliteit. Altijd vol belegd zijn of beleggen in instrumenten omdat standaardprofielen dat vereisen, passen niet in de beleggingsfilosofie. De rapportage is uitgebreid. Zo maken ze vergelijkingen met benchmarks, zodat duidelijk is welk deel van het rendement door markten behaald wordt en welk deel door beslissingen van de beheerder. Ook wordt het actuele portefeuillerisico weergegeven. Deze berekening voor het risico is op basis van de methode die op verzoek van de AFM is ontwikkeld, zodat de meting volledig objectief is.
Oprichtingsjaar2014
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Rotterdam
Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 104 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Efidenz Capital Management
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen