Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen Duisenburgh

De beheerders van Duisenburgh hanteren het Core Satellite principe, d.w.z. dat het 'core' gedeelte (de kern) van de portefeuille op passieve wijze wordt ingevuld met ETF's om kosten te beperken, de markt te volgen en spreiding te bewerkstelligen. Het 'satellite' gedeelte bestaat uit specifieke beleggingen om extra rendement te genereren, of een lager risico na te streven. Deze specifieke beleggingen kunnen aandelen zijn, gestructureerde producten, beleggingen in illiquide markten en eventueel derivaten.

In de profielen voor het vermogensbeheer (niet zijnde Beheerd Beleggen) wordt naast de categorieën obligaties, aandelen en vastgoed ook plaats gemaakt voor 'Alternatives Low volatility' (aanvullend op obligaties) en 'Alternatives High Volatility' (aanvullend op zakelijke waarden).
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Derivaten, Structured products
Regio Onbekend
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Onbekend
Rapportage De client ontvangt 1 x per kwartaal de schriftelijke rapportage van Duisenburgh waarin minimaal de wettelijke informatie wordt weergegeven. Daarnaast kan de client op dagbasis inloggen op de rekening bij de depotbank. De dienst Beheerd Beleggen is voor rapportage doeleinden slechts toegankelijk via de online mogelijkheid van de depotbank.
Inzage portefeuille De cliënt heeft dagelijks online toegang tot de beleggingsportefeuille en de diensten vermogensbeheer, vermogensadvies en vermogensregie ontvangen per kwartaal de schriftelijke rapportage.
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Duisenburgh.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Vladeracken Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Post Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Balans Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Forza Asset Management Vanaf €50.000