Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

DIMA Vermogensbeheer beleggingen

DIMA heeft een fundamenteel gedreven beleggingsbeleid. Men maakt op basis van een vaste set van vijf criteria een inschatting van de rendementen en het risico. Elke maand wordt tijdens het beleggingsbeleid een uitgebreide analyse gemaakt en indien nodig wordt er bijgestuurd. Bijsturing kan in bijzondere situaties ook tussentijds plaatsvinden.

Door goede keuzes te maken op het niveau van vermogensverdeling wordt er echt toegevoegde waarde geleverd. Het is mogelijk om sterk af te wijken van de gebruikelijke landen- en sectorwegingen als daar aanleiding voor is. Men belegt wereldwijd en wil voor de aandelenportefeuille niet meer dan 20 titels aanhouden en bij obligaties is dat maximaal 10 titels.
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageKwartaaloverzichten en persoonlijke toelichting tenminste één keer per jaar.
Inzage portefeuilleOnline inzage 24/7 met real time koersinformatie.
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij DIMA Vermogensbeheer beoordelen?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
Vanaf €500.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »