Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen DIMA Vermogensbeheer

Vergelijk de beleggingen van DIMA Vermogensbeheer met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity, Valuta
RegioWereld
BeleggingsstrategieDIMA heeft een fundamenteel gedreven beleggingsbeleid. Men maakt op basis van een vaste set van vijf criteria een inschatting van de rendementen en het risico. Elke maand wordt tijdens het beleggingsbeleid een uitgebreide analyse gemaakt en indien nodig wordt er bijgestuurd. Bijsturing kan in bijzondere situaties ook tussentijds plaatsvinden. Door goede keuzes te maken op het niveau van vermogensverdeling wordt er echt toegevoegde waarde geleverd. Het is mogelijk om sterk af te wijken van de gebruikelijke landen- en sectorwegingen als daar aanleiding voor is. Men belegt wereldwijd en wil voor de aandelenportefeuille niet meer dan 20 titels aanhouden en bij obligaties is dat maximaal 10 titels. Het beleggingsbeleid wordt aan cliënten maandelijks toegestuurd indien gewenst.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen