Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

DIMA Vermogensbeheer

Vergelijk DIMA Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 500.000   -   Vestiging:  Oisterwijk

Over DIMA Vermogensbeheer

DIMA Vermogensbeheer BV houdt kantoor in Oisterwijk en biedt vermogensbeheer en begeleiding. Tot de doelgroep van de vermogensbeheerder behoren: particuliere beleggers, DGA’s, stichtingen en verenigingen. Bovendien beheert de onderneming familievermogens.

DIMA Vermogensbeheer kiest voor een actieve beleggingsstijl. Bij de uitvoering houdt de vermogensbeheerder te allen tijde rekening met uw risicoprofiel en rendementsverwachting die in de samenstelling van uw beleggingsportefeuille tot uiting komen. Bij de samenstelling van de beleggingsportefeuille wordt zoveel mogelijk in individuele effecten belegd en indien nodig in trackers en/of beleggingsfondsen. Hedge fondsen, gestructureerde producten en private equity zullen niet of slechts beperkt in portefeuille worden opgenomen. Dit vanwege kosten, beperkte verhandelbaarheid en op de (middel)lange termijn geringe toegevoegde waarde. DIMA Vermogensbeheer is maatschappelijk betrokken en participeert in het project Playing for Succes.
DIMA Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van DIMA Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 500.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.