Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

DIMA Vermogensbeheer

DIMA Vermogensbeheer BV houdt kantoor in Oisterwijk en biedt vermogensbeheer en begeleiding. Tot de doelgroep van de vermogensbeheerder behoren: particuliere beleggers, DGA’s, stichtingen en verenigingen. Bovendien beheert de onderneming familievermogens.

DIMA Vermogensbeheer kiest voor een actieve beleggingsstijl. Bij de uitvoering houdt de vermogensbeheerder te allen tijde rekening met uw risicoprofiel en rendementsverwachting die in de samenstelling van uw beleggingsportefeuille tot uiting komen. Bij de samenstelling van de beleggingsportefeuille wordt zoveel mogelijk in individuele effecten belegd en indien nodig in trackers en/of beleggingsfondsen. Hedge fondsen, gestructureerde producten en private equity zullen niet of slechts beperkt in portefeuille worden opgenomen. Dit vanwege kosten, beperkte verhandelbaarheid en op de (middel)lange termijn geringe toegevoegde waarde. DIMA Vermogensbeheer is maatschappelijk betrokken en participeert in het project Playing for Succes.

DIMA Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar2007
Medewerkers5 tot 10 medewerkers
Vestiging(en)Oisterwijk
DIMA Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over DIMA aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij DIMA beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij DIMA?