Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

DIMA Vermogensbeheer

DIMA Vermogensbeheer
DIMA Vermogensbeheer BV houdt kantoor in Oisterwijk en biedt vermogensbeheer en begeleiding. Tot de doelgroep van de vermogensbeheerder behoren: particuliere beleggers, DGA’s, stichtingen en verenigingen. Bovendien beheert de onderneming familievermogens.

DIMA Vermogensbeheer kiest voor een actieve beleggingsstijl. Bij de uitvoering houdt de vermogensbeheerder te allen tijde rekening met uw risicoprofiel en rendementsverwachting die in de samenstelling van uw beleggingsportefeuille tot uiting komen. Bij de samenstelling van de beleggingsportefeuille wordt zoveel mogelijk in individuele effecten belegd en indien nodig in trackers en/of beleggingsfondsen. Hedge fondsen, gestructureerde producten en private equity zullen niet of slechts beperkt in portefeuille worden opgenomen. Dit vanwege kosten, beperkte verhandelbaarheid en op de (middel)lange termijn geringe toegevoegde waarde. DIMA Vermogensbeheer is maatschappelijk betrokken en participeert in het project Playing for Succes.

DIMA Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000.
Oprichtingsjaar 2007
Belegd vermogen € 500 tot € 1 miljard
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Oisterwijk
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over DIMA.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Optimix Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Auréus Vanaf €500.000
CapitalatWork Vanaf €500.000
IVV Instituut voor Vermogensopbouw Vanaf €500.000