Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

De Waerdt Vermogensbeheer

Let op! De Waerdt Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van De Waerdt Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

Boete AFM en vergunning ingetrokken
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 28 december 2018 een bestuurlijke boete van €50.000 opgelegd aan de heer K. de Jong van voormalig vermogensbeheerder De Waerdt Vermogensbeheer B.V. (DWV) in Roermond. De boete is opgelegd omdat DWV van oktober 2014 tot mei 2016 geen integere uitoefening van haar bedrijf heeft gewaarborgd en De Jong daarvoor mede verantwoordelijk was.
De Waerdt Vermogensbeheer
De Waerdt Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder pur sang. Behalve traditioneel vermogensbeheer biedt het meer en meer zogenaamde ‘structured products’ aan. De onderneming is gevestigd in Roermond en bestaat sinds 1999.

De Waerdt Vermogensbeheer heeft geen kant-en-klaar servicepakket. Het biedt vermogensbeheer op maat. Uw specifieke wensen, fiscale positie, toekomstplannen, risicobereidheid en rendementsverwachting bepalen de koers. De beheerder stemt de beleggingsstrategie daarop af. Hierbij volgt het enerzijds de regels van traditioneel beheer en past anderzijds een zogenaamd aandelen performance programma toe op basis van technische analyse. Volgens deze aanpak valt zowel in stijgende als dalende aandelenmarkten winst te boeken. Daarnaast heeft de vermogensbeheerder beleggingen met ‘specials’ en ‘structured products’ ofwel samengestelde beleggingsproducten in zijn aanbod.
Oprichtingsjaar 1999
Belegd vermogen € 50 tot € 100 miljoen
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Roermond

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Duisenburgh Vanaf €50.000
Vladeracken Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Groene Hart Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Forza Asset Management Vanaf €50.000