Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen BeSmart

BeSmart werkt met 5 duurzame risicoprofielen. Afhankelijk van het persoonlijke beleggingsplan van de client wordt een gebalanceerde portefeuille gekozen de juiste risico/rendement-verhouding passend bij uw doelstelling.

Aan de hand van verwachte of historische rendementen, risico’s en onderlinge correlaties van verschillende beleggingen, worden de modelportefeuilles met een optimale verhouding tussen rendement en risico berekend. Deze optimale portefeuille vormt de basis voor de lange termijn. Op korte termijn kan hier binnen bandbreedtes van de norm van worden afgeweken.

Verder maakt BeSmart gebruik van een core-satelite benadering, waarbij de basis (de core) van de portefeuille bestaat uit solide, wereldwijd gespreide beleggingen in aandelen ETF’s en obligatie ETF’s. Met de satelites trachten ze extra rendement te generen door in te spelen op bepaalde thema’s en trends. BeSmart belegt duurzaam, wat betekent dat de ETF’s die geselecteerd worden, naast algemene selectiecriteria, ook op hun duurzaamheidskenmerken worden geselecteerd.
Belegt in Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid
Regio Wereldwijd
Huisfondsen Geen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal, inclusief nieuwsbrief met toelichting economische omstandigheden en transacties. Per jaar fiscale overzichten via depotbank.
Inzage portefeuille 24/7 online toegang tot de beleggingsportefeuille in cliëntportaal
Goedemorgen,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over BeSmart gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Vladeracken Vermogensbeheer Vanaf €50.000
Duisenburgh Vanaf €50.000
Forza Asset Management Vanaf €50.000
Balans Vermogensbeheer Vanaf €50.000