Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

BeCapital

Let op! BeCapital is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van BeCapital uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van BeCapital zijn overgenomen door Semmie.
BeCapital
BeCapital is het laagdrempelige neefje van Index Capital dat sinds 2012 actief is als vermogensbeheerder. BeCapital is in 2020 gestart en opereert eveneens vanuit hoofdkantoor Breda en richt zich voornamelijk op particulieren.

De online vermogensbeheerder belegt voor u al met een beperkte inleg en eventueel periodieke bijstortingen. Dit doen zij op een no nonsense wijze met indextrackers en dat beogen zij ook met duurzame trackers te doen. BeCapital belegt met eenvoud, goedkoop en goed gespreid om risico's te beperken. Cliënten dienen online de rekening te openen na de minimale vereisten rondom identificatie, kennis en ervaring, beleggingsdoel, financiële haalbaarheid en risicohouding.

BeCapital biedt online vermogensbeheer aan vanaf €2.500.
Oprichtingsjaar 2020
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) Saxo Bank
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Breda
Nieuws over BeCapital

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

NNEK Vanaf €100
Junior Vanaf €1.000
VenJ-Online.nl Vanaf €5.000
De' Medici Vermogensbeheer Vanaf €10.000