Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Balans Vermogensbeheer

Vergelijk Balans Vermogensbeheer ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:   Niet beoordeeld   -   Vermogensbeheer vanaf  € 50.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Balans Vermogensbeheer

Balans Vermogensbeheer, opgericht in 2012, geeft een andere invulling aan het woord vermogensbeheer. Volgens Balans Vermogensbeheer lukt het vermogensbeheerders niet om het beter te doen dan het marktgemiddelde. Het is volgens hun daarom van belang dat klanten zo min mogelijk betalen aan hun vermogensbeheerder. Hoe minder de klant betaalt, des te meer vermogen de klant opbouwt. Hoe breder de spreiding des te stabieler het rendement. Het minimaliseren van negatieve rendementen is belangrijker dan het enkel najagen van positieve rendementen.

Balans ontvangt een vergoeding voor het aantal uur dat er daadwerkelijk voor iemand wordt gewerkt. Geen percentage maar een vast bedrag. Voor verreweg de meeste klanten is dit € 1.500,- per jaar. Naarmate het vermogen groeit, wordt Balans hierdoor jaarlijks relatief goedkoper, waardoor de klant meer rendement behoudt en meer vermogen kan opbouwen. Hiermee wordt de klant beloond voor het klant zijn bij Balans. Dit in tegenstelling tot de meeste kantoren waar klanten meer gaan betalen naarmate hun vermogen groeit, terwijl ze nog steeds dezelfde dienstverlening krijgen.
Balans Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Balans Vermogensbeheer is niet beoordeeld door ons.

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 50.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.