Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Balans Vermogensbeheer

Balans Vermogensbeheer is opgericht in 2012 en heeft vestigingen in Amsterdam en Hoogeveen. Balans geeft een andere invulling aan het woord vermogensbeheer. Volgens Balans Vermogensbeheer lukt het vermogensbeheerders niet om het beter te doen dan het marktgemiddelde. Het is volgens hun daarom van belang dat klanten zo min mogelijk betalen aan hun vermogensbeheerder. Hoe minder de klant betaalt, des te meer vermogen de klant opbouwt. Hoe breder de spreiding des te stabieler het rendement. Het minimaliseren van negatieve rendementen is belangrijker dan het enkel najagen van positieve rendementen.

Balans ontvangt een vergoeding voor het aantal uur dat er daadwerkelijk voor iemand wordt gewerkt. Geen percentage maar een vast bedrag. Naarmate het vermogen groeit, wordt Balans hierdoor jaarlijks relatief goedkoper, waardoor de klant meer rendement behoudt en meer vermogen kan opbouwen.

Balans Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2012
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam, Hoogeveen
Balans Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Balans aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe wij Balans beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Balans?