Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Balans Vermogensbeheer

Balans Vermogensbeheer
Balans Vermogensbeheer is opgericht in 2012 en heeft vestigingen in Amsterdam en Hoogeveen. Balans geeft een andere invulling aan het woord vermogensbeheer. Volgens Balans Vermogensbeheer lukt het vermogensbeheerders niet om het beter te doen dan het marktgemiddelde. Het is volgens hun daarom van belang dat klanten zo min mogelijk betalen aan hun vermogensbeheerder. Hoe minder de klant betaalt, des te meer vermogen de klant opbouwt. Hoe breder de spreiding des te stabieler het rendement. Het minimaliseren van negatieve rendementen is belangrijker dan het enkel najagen van positieve rendementen.

Balans ontvangt een vergoeding voor het aantal uur dat er daadwerkelijk voor iemand wordt gewerkt. Geen percentage maar een vast bedrag. Naarmate het vermogen groeit, wordt Balans hierdoor jaarlijks relatief goedkoper, waardoor de klant meer rendement behoudt en meer vermogen kan opbouwen.

Balans Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar 2012
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam-Duivendrecht, Hoogeveen
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Balans.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Forza Asset Management Vanaf €50.000
Duisenburgh Vanaf €50.000
Post Vermogensbeheer Vanaf €50.000
BeSmart Vanaf €50.000