Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

B.A. van Doorn

B.A. van Doorn
Het familiebedrijf B.A. van Doorn uit Amsterdam kent een lange historie. Aan het begin van deze eeuw heeft B.A. van Doorn enkele activiteiten verkocht om zich volledig op vermogensbeheer te kunnen focussen. Cliënten zijn vermogende particulieren, stichtingen en vermogensfondsen. Naast vermogensbeheer biedt B.A. van Doorn vermogensregie aan, éénmalige portefeuille analyses en in uitzonderlijke gevallen vermogensadvies.

Bij vermogensbeheer kiest B.A. van Doorn bewust voor beleggen in indextrackers. Het aanbod ervan is breed en gevarieerd. Er zijn niet alleen trackers op aandelen- en vastgoedindices, maar ook in andere beleggingscategorieën. Aantrekkelijk aan trackers is dat zij altijd de koersontwikkeling van een bepaalde index volgen, zoals de MSCI World. Het heet daarom ook wel indexbeleggen. Bovendien bieden trackers een goede portefeuillespreiding en lager risico. Voor het het risicomijdende deel in de portefeuille kiest B.A. van Doorn voor solide staatsobligaties. B.A. van Doorn is een gespecialiseerde vermogensbeheerder met hoogwaardige kennis en een permanente focus op risico/rendement ratio's.

B.A. van Doorn biedt vermogensbeheer aan vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar 1950 of eerder
Belegd vermogen € 500 tot € 1 miljard
Medewerkers 10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en) ABN AMRO Bank, InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank, Van Lanschot Kempen
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Amsterdam
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over B.A. van Doorn.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Servatus Vermogensmanagement Vanaf €1.000.000
Alpha Capital Asset Management Vanaf €1.000.000
Laaken Asset Management Vanaf €1.000.000
IBS Capital Allies Vanaf €1.000.000