Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Auréus beleggingen

Volgens de beleggingsfilosofie van Auréus is de definitie van een goed rendement afhankelijk van de doelstellingen van de klant. In dat kader hanteert Auréus vier benaderingen. Wie streeft naar een zo hoog mogelijk rendement ten opzichte van de benchmark is er de individuele strategie. Wie dicht bij de index wil blijven en een zo hoog mogelijk rendement nastreeft voor het extra gelopen risico is er de markt/factor benadering. Wie minder focust op de index, maar meer op een in absolute zin positief rendement waarin verliezen worden beperkt is er de actieve benadering. Wie naast een financieel rendement ook hecht aan een maatschappelijk en sociaal rendement is er de SRI-Impact benadering. Verder investeert Auréus ook buiten de beurs in vastgoed en private debt. Voor private equity is er onder meer het eigen Auréus Private Equity Vintage Programs.
Belegt inIndividuele aandelen, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Hedge Funds, Private equity
RegioWereld
Huisfondsen1-5 huisfondsen
Eigen wensen klantJa
RapportageAuréus kent een maandelijkse rapportage
Inzage portefeuilleVia een eigen portal kan men dagelijks inzicht krijgen in de portefeuille.
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
Vanaf €250.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt functionele en analytische cookies voor een optimaal gebruik van de website en voor de noodzakelijke statistische informatie. Meer informatie »