Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen ASN Bank

Let op! ASN Bank is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van ASN Bank uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
ASN Bank belegt op basis van fundamentele analyses van de economische groei, de inflatie en de rente. ASN Bank selecteert uitsluitend beleggingen die voldoen aan de eigen duurzame beleggingscriteria. Met Duurzaam Vermogensbeheer van ASN Bank bent u er zeker van dat u belegt in ondernemingen, landen en projecten die rekening houden met mens en milieu. Bij staatsobligaties zijn dit landen die op een verantwoorde manier omgaan met mensenrechten, natuur en milieu. Bij aandelen gaat het om ondernemingen die mensenrechten – waaronder de rechten van werknemers en kinderen – respecteren, maatregelen nemen om het klimaat te beschermen en geen schade toebrengen aan de biodiversiteit.
Belegt in Individuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Duurzaam beleggingsbeleid
Regio Wereldwijd
Huisfondsen 6-10 huisfondsen
Eigen wensen klant Ja
Rapportage Per kwartaal een schriftelijke rapportage en minimaal een persoonlijk gesprek per jaar.
Inzage portefeuille Online inzage 24/7.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Knab Vanaf €100
ABN AMRO Vanaf €50.000
Rabobank Vanaf €2.000
Saxo Bank Vanaf €10.000