Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

ASN Bank

Let op! ASN Bank is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van ASN Bank uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.
ASN Bank
Sinds de oprichting in 1960 spant de ASN Bank (onderdeel van SNS Reaal) zich in om duurzame financiële producten en diensten te ontwikkelen. Of zoals de bank zelf omschrijft: met respect voor mens, milieu en klimaat. Met de dienstverlening duurzaam vermogensbeheer richt het zich zowel op particulieren, stichtingen, verenigingen als maatschappelijke instellingen. De vermogensbeheerder belegt uitsluitend in ondernemingen, instellingen en overheden die bijdragen aan een duurzame samenleving.

De beleggingsstijl van ASN Vermogensbeheer kenmerkt zich onder andere door risico’s zoveel mogelijk vermijden, inspelen op beleggingskansen en beleggen volgens het ‘top down’ principe. Hierbij wordt uw persoonlijke beleggingsplan - met daarin uw doelen plus risicoprofiel – als uitgangspunt genomen. Voor het selecteren van de meest passende beleggingen past het strategische ‘asset allocatie’ toe voor de verdeling van uw vermogens over aandelen, obligaties en liquide middelen. In combinatie met tactische ‘asset allocatie’ zorgt het voor de verdere finetuning van uw portefeuille. En door toepassing van fundamentele analyse speelt het tijdig in op veranderende economische omstandigheden. Zo zorgt de bank dat uw duurzame beleggingsportefeuille up-to-date blijft onder alle marktomstandigheden.
Oprichtingsjaar 1990
Belegd vermogen meer dan € 1 miljard
Medewerkers 100 of meer medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

ING Bank Vanaf €1.000
Rabobank Vanaf €2.000
Saxo Bank Vanaf €10.000
ABN AMRO Vanaf €50.000