Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Amfora Vermogensbeheer

Let op! Amfora Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Amfora Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Amfora Vermogensbeheer zijn overgenomen door Auréus.
Amfora Vermogensbeheer
Amfora Vermogensbeheer, voorheen De Jonge & Knulst Vermogensadvies, is opgericht in 2007 en gevestigd in Goes. De dienstverlening van Amfora Vermogensbeheer richt zich hoofdzakelijk op vermogende families en (ex-)ondernemers. De activiteiten omvatten zowel advisering als beheer plus ook monitoren van vermogensverdeling en optimalisatie liquiditeitenbeheer.

De onderneming Amfora Vermogensbeheer omschrijft zichzelf als een soort rentmeester. Het ziet op diverse fronten toe dat uw kapitaal verantwoord wordt beheerd. Hierbij bepaalt u met welke financiële instellingen u wilt samenwerken. Dat uw belangen hierbij goed worden behartigd daar ziet de vermogensadviseur op toe. Daarbij kunt op bouwen op de jarenlange ervaring van de oprichters van het kantoor.

Amfora Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €500.000 en beleggingsadvies vanaf €1 miljoen.
Oprichtingsjaar 2007
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Goes
Nieuws over Amfora Vermogensbeheer

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Stroeve Lemberger Vanaf €500.000
CapitalatWork Vanaf €500.000
Florentes Vermogensbeheer Vanaf €500.000
Roemer Kamp & Partners Vermogensbeheer Vanaf €500.000