Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Alpha Capital Asset Management

Alpha Capital Asset Management
Alpha Capital Asset Management is een beleggingsinstelling die vermogensbeheerdiensten levert maar ook beleggingsadvies en vermogensregie biedt. De onderneming is gevestigd te Eindhoven en bestaat sinds 2014. Zij richt zich op vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen en congregaties.

Met vermogensbeheer en ook met beleggingsadvies stelt Alpha Capital samen met u en de depotbank een tripartiete overeenkomst op waarin de afspraken tussen de drie partijen worden vastgelegd. De beheer- of adviesovereenkomst is dagelijks opzegbaar.

Vermogensregie ofwel vermogensbegeleiding betekent bij deze instelling dat zij uw vermogen niet zelf beheren maar begeleiden met de selectie en monitoring van de beheerders of adviseurs. Alpha Capital kan een totaaloverzicht van uw vermogen bij de geselecteerde beheerders opleveren en tussentijdse bevindingen rapporteren. Ook biedt zij zich aan als deskundige bij stichtingen, verenigingen en kan zij beleggingsstatuten opstellen.

Alpha Capital biedt vermogensbeheer, beleggingsadvies en vermogensregie aan vanaf € 1miljoen.
LET OP! Alpha Capital Asset Management is niet beoordeeld door ons. Wij kunnen u dus geen kwalitatief oordeel geven over de dienstverlening van deze beheerder.
Oprichtingsjaar 2014
Belegd vermogen Onbekend
Medewerkers 5 tot 10 medewerkers
Depotbank(en) InsingerGilissen Bankiers, Saxo Bank
Kifid Alpha Capital Asset Management B.V. is aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Eindhoven
Goedenavond,
Helaas is Alpha Capital Asset Management onvoldoende transparant. We hebben ook nog te weinig reviews van klanten over Alpha Capital ontvangen.

We kunnen u daarom geen uitgebreid BedrijfsRapport en KlanttevredenheidsRapport over Alpha Capital verstrekken.

Mogelijk kunnen we u toch verder helpen. Wilt u weten welke informatie voor u mogelijk interessant is?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Philipse & Co Vanaf €1.000.000
Titanium Vermogensbeheer Vanaf €1.000.000
IBS Capital Allies Vanaf €1.000.000
Servatus Vermogensmanagement Vanaf €1.000.000