Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Alex Vermogensbeheer

Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 25.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Alex Vermogensbeheer

Alex, onderdeel van BinckBank, was in 1999 de eerste online broker in Nederland en sindsdien zijn daar nieuwe diensten bijgekomen. In 2008 is Alex gestart met vermogensbeheer en ook dit bieden ze volledig online aan.

Alex vermogensbeheer heeft qua beleggingsstrategie gekozen voor actief vermogensbeheer. Het wacht niet af wat de markt doet, maar gaat proactief te werk. In overeenstemming met uw persoonlijke beleggingsplan en het heersende beursklimaat. Zo signaleert het kansen om uw rendement te verhogen en participeert daarin, maar beperkt ook de risico’s wanneer dat gewenst is. Afhankelijk van uw risicoprofiel belegt Alex in Europese en Amerikaanse aandelen en Nederlandse staatsobligaties. Op basis van uw risicoprofiel selecteert Alex de koopwaardige effecten en koopt deze voor u aan.
Alex Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 93 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Alex Vermogensbeheer
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 25.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.