Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Beleggingen ABN AMRO

ABN AMRO Vermogensbeheer kiest voor het actief beheren van uw portefeuille zodat deze continu in balans blijft met uw risicoprofiel. Hierbij volgt het proactief de marktontwikkelingen en koopt of verkoopt het de beleggingen indien nodig. Bij het opstellen van uw beleggingsportefeuille en de te volgen strategie werkt uw vermogensbeheerder bij ABN AMRO samen met de beleggingsspecialisten van het Investment Centre en ABN AMRO Investment Solutions. Het Investment Centre bestaat uit een team van ervaren beleggingsspecialisten die onder andere zorg dragen voor de tactische vermogensverdeling en de specifieke invulling van de beleggingsportefeuille. ABN AMRO Investment Solutions is het fondsselectiehuis van de bank dat de beleggingsfondsen en index-trackers selecteert.

Hoe uw portefeuille uiteindelijk wordt opgebouwd, hangt af van uw risicoprofiel, gestelde einddoelen en macro-economische omstandigheden. De beleggingen kunnen in individuele obligaties en beleggingsfondsen van derden en mandaten van het ABN AMRO mandatenplatform worden belegd.
Belegt in Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Hedge Funds
Regio Wereldwijd
Huisfondsen > 25 huisfondsen
Eigen wensen klant Nee
Rapportage Schriftelijk en digitaal kwartaaloverzicht, dagelijks op Internet Bankieren en een jaarlijks revisiegesprek met een persoonlijke adviseur.
Inzage portefeuille 24/7 via internetbankieren (Vermogensbeheerrapportage Online) en via app voor mobiel bankieren. Per kwartaal via een fysieke kwartaalrapportage.
Goedenavond,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over ABN AMRO gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

ING Bank Vanaf €1.000
Saxo Bank Vanaf €10.000
Rabobank Vanaf €2.000
Knab Vanaf €100