Wijs & Van Oostveen

-- Standaard vermelding --
-- Standaard vermelding --
Deze vermogensbeheerder heeft een gratis standaard vermelding op deze site. Vermogensbeheerders kunnen er ook voor kiezen om extra informatie te publiceren middels een betaalde uitgebreide vermelding. Voor meer info zie pagina Over ons.
Wijs & Van Oostveen
Wijs & van Oostveen is actief sinds 1987 als vermogensbeheerder en is uitgegroeid tot een van de grootste vermogensbeheerders in Nederland. De dienstverlening bestaat uit het beheren van vermogens en het geven van beleggingsadviezen. Naast Klassiek Vermogensbeheer biedt Wijs & Van Oostveen de mogelijkheid van Online Vermogensbeheer.
Het actieve beleggingsbeleid van Wijs & Van Oostveen is gericht op een solide groei van het vermogen en het beperken van de risico’s. Als cliënt bepaalt u de kaders waarbinnen dat gebeurt. Want uw wensen, financiële positie, kennis en ervaring, doelstellingen en risicobereidheid vormen altijd het uitgangspunt. Uw portefeuille wordt ingericht met aandelen, obligaties, trackers, opties, speciale beleggingsfondsen en andere financiële instrumenten die een toegevoegde waarde kunnen hebben voor uw vermogen. De samenstelling van uw portefeuille wordt actief bijgestuurd op basis van de (verwachte) marktomstandigheden. Wijs & van Oostveen geeft u 24 uur per dag inzage in uw portefeuille zodat u altijd precies op de hoogte bent.
Doordat er bij Online Vermogensbeheer gebruik wordt gemaakt van een beleggingsgiro kan ook bij deze dienstverlening het vermogen efficiënt en zeer breed gespreid worden. Andere kenmerken zijn het actieve beleggingsbeleid en de all-in kostenstructuur.
Let op! U kunt Wijs & Van Oostveen niet goed
vergelijken met andere vermogensbeheerders
Opname in onze vergelijkmodule is alleen mogelijk indien de vermogensbeheerder doorlopend voldoende informatie verstrekt over de eigen dienstverlening, gerealiseerde rendementen, kosten en organisatie.

Van deze vermogensbeheerder hebben wij onvoldoende informatie dus kan deze beheerder niet goed vergeleken worden met andere vermogensbeheerders.

Vermogensbeheerders die recent zijn gestart en daarom nog onvoldoende trackrecord hebben worden (nog) niet opgenomen in de vergelijkmodule.

Deze melding is conform het AFM normkader voor vergelijkingssites.
Dienstverlening
Vermogensbeheer
Vermogensbeheer
Bij vermogensbeheer geeft u de vermogensbeheerder een volmacht voor het zelfstandig beheren van uw beleggingsportefeuille. Met deze volmacht stelt u uw vermogensbeheerder in de gelegenheid om uw beleggingsportefeuille te beheren zonder telkens overleg en toestemming aan u te hoeven vragen, binnen de met u gemaakte afspraken.
Ja, vanaf € 100.000,-
Beleggingsadvies
Beleggingsadvies
Bij beleggingsadvies wordt in overleg met de beleggingsadviseur uw portefeuille ingericht. De beleggingsadviseur is uw klankbord en houdt uw portefeuille in de gaten, maar u neemt uiteindelijk zelf de beslissingen.
Ja, vanaf € 250.000,-
Organisatie
Kifid
Kifid
Is de vermogensbeheerder aangesloten bij het klachteninstituut Kifid en heeft men zich verbonden verklaard aan de uitspraken van het Kifid.
Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

SelectieRapport met goed beoordeelde vermogensbeheerders
Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?
Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per mail ontvangt u een selectie van goed beoordeelde vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Gratis SelectieRapport »
Copyright 2011 - 2017 Vermogensbeheer.nl  -  Privacy  -  Disclaimer  -  Sitemap  -  Zoeken  -  Inloggen