Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wijs & Van Oostveen

Vergelijk Wijs & Van Oostveen ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestiging:  Amsterdam

Over Wijs & Van Oostveen

Wijs & van Oostveen is actief sinds 1987 als vermogensbeheerder en is gevestigd in Amsterdam. De dienstverlening van Wijs & van Oostveen bestaat uit het beheren van vermogens.


De Wijs & Van Oostveen organisatie biedt op dit moment actief drie beleggingsmogelijkheden aan:
1. Rotatiebeleggen
2. Trendinvest
3. Bright New World

Rotatiebeleggen wordt als vermogensbeheer dienstverlening aangeboden door Wijs & Van Oostveen sinds september 2015. Voordien heeft men andere beleggingsstrategieën gehanteerd.

Als execution only beleggingsvormen biedt Wijs & Van Oostveen Trendinvest aan en het eigen beleggingsfonds genaamd Bright New World. Tot 1 januari 2017 was dit beleggingsfonds bekent onder de naam Blue Value Fund, wat tot 30 januari 2014 weer actief was onder de naam het Pyramidefonds.

Met het actieve beleggingsbeleid streeft Wijs & Van Oostveen naar een solide groei van het vermogen en beperking van de risico’s. De wensen, financiële positie, kennis en ervaring, doelstellingen en risicobereidheid van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het invullen van de beleggingsportefeuille.

De beleggingsportefeuilles worden ingericht met trackers. De samenstelling van de portefeuille wordt actief bijgestuurd op basis van de (verwachte) marktomstandigheden. Wijs & van Oostveen biedt 24 uur per dag inzage in de portefeuille zodat klanten altijd precies op de hoogte zijn.

Wijs & Van Oostveen biedt Rotatiebeleggen als vermogensbeheer dienstverlening aan vanaf €100.000.
Wijs & Van Oostveen

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Wijs & Van Oostveen
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesNee
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.