Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Wijs & van Oostveen

Wijs & van Oostveen is actief sinds 1987 als vermogensbeheerder en is gevestigd in Amsterdam.

Rotatiebeleggen wordt als vermogensbeheer dienstverlening aangeboden door Wijs & van Oostveen sinds september 2015. Voordien heeft men andere beleggingsstrategieën gehanteerd. Als execution only beleggingsvormen biedt Wijs & van Oostveen Trendinvest aan en het eigen beleggingsfonds genaamd Bright New World. Tot 1 januari 2017 was dit beleggingsfonds bekent onder de naam Blue Value Fund, wat tot 30 januari 2014 weer actief was onder de naam het Pyramidefonds.

Met het actieve beleggingsbeleid streeft Wijs & van Oostveen naar een groei van het vermogen en beperking van de risico’s. De wensen, financiële positie, kennis en ervaring, doelstellingen en risicobereidheid van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het invullen van de beleggingsportefeuille. De beleggingsportefeuilles worden ingericht met trackers. De samenstelling van de portefeuille wordt actief bijgestuurd op basis van de (verwachte) marktomstandigheden.

Wijs & van Oostveen biedt Rotatiebeleggen als vermogensbeheer dienstverlening aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar1987
Belegd vermogen€ 250 tot € 500 miljoen
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Depotbank(en)Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Amsterdam
Goedemiddag,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Wijs & van Oostveen gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »