Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wijs & Van Oostveen

Wijs & van Oostveen is actief sinds 1987 als vermogensbeheerder en is gevestigd in Amsterdam.

Rotatiebeleggen wordt als vermogensbeheer dienstverlening aangeboden door Wijs & Van Oostveen sinds september 2015. Voordien heeft men andere beleggingsstrategieën gehanteerd. Als execution only beleggingsvormen biedt Wijs & Van Oostveen Trendinvest aan en het eigen beleggingsfonds genaamd Bright New World. Tot 1 januari 2017 was dit beleggingsfonds bekent onder de naam Blue Value Fund, wat tot 30 januari 2014 weer actief was onder de naam het Pyramidefonds.

Met het actieve beleggingsbeleid streeft Wijs & Van Oostveen naar een groei van het vermogen en beperking van de risico’s. De wensen, financiële positie, kennis en ervaring, doelstellingen en risicobereidheid van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het invullen van de beleggingsportefeuille. De beleggingsportefeuilles worden ingericht met trackers. De samenstelling van de portefeuille wordt actief bijgestuurd op basis van de (verwachte) marktomstandigheden.

Wijs & Van Oostveen biedt Rotatiebeleggen als vermogensbeheer dienstverlening aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar1987
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Vestiging(en)Amsterdam
Wijs & Van Oostveen is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Wijs & Van Oostveen aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedenacht,
Wilt u weten hoe klanten Wijs & Van Oostveen beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Wijs & Van Oostveen gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Wijs & Van Oostveen?