Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Wealtheon

Wealtheon (2005) is een vermogensbeheerder met als specialiteit internationaal vermogensbeheer voor vermogende particuliere en (semi-)institutionele beleggers. Dankzij de samenwerking met internationale dienstverleners op juridisch, fiduciair en fiscaal gebied is het mogelijk een totaalservice aan te bieden. Wealtheon heeft kantoren in Brussel (hoofdkantoor), Eindhoven en Genève.

Het beleggen van vermogen doet Wealtheon aan de hand van verschillende beleggingsstrategieën. Fundamentele en technische analyses van het wereldwijde economische klimaat zijn hiervoor de basis ingrediënten. Bij het kiezen van de beleggingscategorieën hanteert het zowel de 'asset allocatie' als de regio- en sectorallocatie. Zo creëert het een gespreide beleggingsportefeuille omgebouwd uit vastrentende waarden, zakelijke waarden, grondstoffen, edelmetalen en onroerend goed. Door toevoeging van indexinstrumenten en (lange termijn) opties streeft het ernaar uw rendement te verhogen. Hierbij belegt het niet in fondsen van derden, maar in liquide en dagelijks verhandelbare effecten.

Wealtheon biedt maatwerk vermogensbeheer aan vanaf € 1 miljoen.
Oprichtingsjaar2005
Medewerkers15 tot 25 medewerkers
Vestiging(en)Eindhoven, Brussel, Genève
Wealtheon is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Wealtheon aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe klanten Wealtheon beoordelen en wat onze eigen expertbeoordeling is?

We hebben diverse rapporten over Wealtheon gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Wealtheon?