Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Vladeracken Vermogensbeheer

Vladeracken Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder die kantoor houdt in Den Haag. De onderneming is gestart in 1998 en richt zich puur en alleen op vermogensbeheer.

Bij Vladeracken Vermogensbeheer zijn consistentie en systematiek de hoofdingrediënten van het beleggingsbeleid. Zo voorkomt het dat beleggingsbeslissingen zijn gebaseerd op de waan van de dag. Het samenstellen en onderhouden van uw beleggingsportefeuille doet het aan de hand van een zelf ontwikkelde methode. Op basis van een fundamenteel model stelt het een ‘shortlist’ op met individuele aandelen en andere beleggingstitels. Daarna wordt via de Kwantitatief Technische Analyse van financiële gegevens de daadwerkelijke aan- en verkoopbeslissing genomen. De benodigde research voert de organisatie hoofdzakelijk in eigen beheer uit.

Vladeracken Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €50.000.
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten gratis beschikbaar, onder andere over Vladeracken Vermogensbeheer.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
Oprichtingsjaar1998
Belegd vermogen€ 25 tot € 50 miljoen
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Den Haag
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.