Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Vladeracken Vermogensbeheer

Vladeracken Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder die kantoor houdt in Den Haag. De onderneming is gestart in 1998 en richt zich puur en alleen op vermogensbeheer.

Bij Vladeracken Vermogensbeheer zijn consistentie en systematiek de hoofdingrediënten van het beleggingsbeleid. Zo voorkomt het dat beleggingsbeslissingen zijn gebaseerd op de waan van de dag. Het samenstellen en onderhouden van uw beleggingsportefeuille doet het aan de hand van een zelf ontwikkelde methode. Op basis van een fundamenteel model stelt het een ‘shortlist’ op met individuele aandelen en andere beleggingstitels. Daarna wordt via de Kwantitatief Technische Analyse van financiële gegevens de daadwerkelijke aan- en verkoopbeslissing genomen. De benodigde research voert de organisatie hoofdzakelijk in eigen beheer uit.

Vladeracken Vermogensbeheer biedt vermogensbeheer aan vanaf €50.000.
Oprichtingsjaar1998
Medewerkers3 tot 5 medewerkers
Vestiging(en)Den Haag
Vladeracken Vermogensbeheer is door ons beoordeeld

Vraag hieronder het gratis BedrijfsRapport over Vladeracken Vermogensbeheer aan met daarin onze uitgebreide expertbeoordeling + het aantal toegekende sterren.
Goedemiddag,
Wilt u weten hoe wij Vladeracken Vermogensbeheer beoordelen?

We hebben diverse rapporten gratis beschikbaar. Hieronder laat ik u graag zien welk rapport voor u mogelijk interessant is.

Bent u klant bij Vladeracken Vermogensbeheer?