Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Valuta
RegioWereld
BeleggingsstrategieVIP biedt klassiek en ambachtelijk vermogensbeheer waarbij de focus met name ligt op het monitoren van de risico's. Hierbij is het vaststellen van een passende strategische asset allocatie zeer belangrijk.

De Zakelijke waarden worden grotendeels door individuele aandelen ingevuld. Obligatiebeleggingen worden ingevuld door actieve beleggingsfondsen met een consistent beleid en dito resultaat. VIP betrekt veel van de research van gerenommeerde huizen zoals Goldman Sachs, JP Morgan, Robeco en Blackrock. De invulling van de portefeuilles vindt plaats door middel van fundamentele analyse. Het beleid wordt minimaal één keer per kwartaal met cliënt gedeeld.
HuisfondsenGeen
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen