Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer

Let op! Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer is niet meer actief als vermogensbeheerder. Dit betreft het oude profiel van Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer uit de tijd dat men als vermogensbeheerder nog actief was.

De activiteiten van Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer zijn overgenomen door Verwer & Janssen Vermogensmanagement.
Verhoef & van Jaarsveld Vermogensbeheer
Verhoef en van Jaarsveld Vermogensbeheer (VIP Vermogensbeheer) is een ambachtelijke vermogensbeheerder die is opgericht in 1996. VIP Vermogensbeheer is gevestigd in Breda. De oprichters Paul Verhoef en Roger van Jaarsveld hebben een schat aan beleggingservaring en vormen na 20 jaar nog immer de directe van deze vermogensbeheerder.

VIP Vermogensbeheer begeleidt onder andere particulieren, instituten, DGA’s, charitatieve instellingen, stichtingen, verenigingen, congregaties en pensioenfondsen op het gebied van vermogensbeheer en doet aan vermogensbegeleiding. Ook kan men VIP inschakelen voor family office vraagstukken.

Maatwerk, deskundigheid, integriteit en transparantie zijn het credo van VIP. Deze kernwaarden worden gecombineerd met korte communicatielijnen.

De kern van de beleggingen wordt ingevuld met individuele titels, eventueel aangevuld met beleggingsfondsen en ETF’s. VIP hanteert vijf verschillende beleggingsprofielen met verschillende rendement- en risicoverhoudingen.

VIP Vermogensbeheer biedt zowel vermogensbeheer alsmede beleggingsadvies vanaf € 250.000.
Oprichtingsjaar 1996
Belegd vermogen € 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers 3 tot 5 medewerkers
Kifid Aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en) Breda

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

SelectieRapport aanvragen

Anderen bekeken ook:

Ostrica Vanaf €250.000
Ortelius Wealth Management Vanaf €250.000
Mercurius Vermogensbeheer Vanaf €250.000
Today's Group Vanaf €250.000