Vraag direct één van onze diensten aan Selectierapport Persoonlijke begeleiding

Verwer & Janssen Vermogensmanagement

Verwer & Janssen Vermogensmanagement is een vermogensbeheerder die in 2006 is gestart en tegenwoordig opereert in Nederland, België en Luxemburg. De activiteiten bestaan uit vermogensbeheer en het verzorgen van uw financiële planning. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Roosendaal en het heeft een bijkantoor Hulst.

Verwer & Janssen Vermogensmanagement kiest bij het beleggen van uw vermogen voor gestructureerde producten. Hierbij bouwt het maatwerkportefeuilles op met verschillende gestructureerde beleggingsproducten. Dit kan variëren van garantie- en hefboomproducten als turbo’s en sprinters tot converteerbare obligaties en ‘reverse convertibles’. Daarnaast worden ook de traditionele beleggingsproducten als aandelen, obligaties en fondsen in portefeuilles toegepast. Door te beleggen via gestructureerde producten kunt u volgens Verwer & Janssen gebruik maken van kansen en risico’s die met traditionele producten niet haalbaar zijn. De werkwijze van de vermogensbeheerder sluit aan bij de beleggingsproducten. Bij het beheer baseert het zich namelijk op het zogenaamde ‘worst case’ scenario.

Verwer & Janssen Vermogensmanagement biedt vermogensbeheer aan vanaf €100.000.
Oprichtingsjaar2003
Belegd vermogen€ 100 tot € 250 miljoen
Medewerkers10 tot 15 medewerkers
Depotbank(en)ABN AMRO Bank, Saxo Bank
KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD en men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie als BINDEND te aanvaarden.
Vestiging(en)Roosendaal, Hulst
Nieuws over Verwer & Janssen Vermogensmanagement
Goedenacht,
We hebben diverse onafhankelijke rapporten over Verwer & Janssen Vermogensmanagement gratis beschikbaar.

Bent u hier mogelijk in geïnteresseerd?
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.

Anderen bekeken ook:

Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
Vanaf €100.000
×

Cookies op de website van Vermogensbeheer.nl

Vermogensbeheer.nl gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Meer informatie »