Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Verwer & Janssen Vermogensmanagement

Vergelijk Verwer & Janssen Vermogensmanagement ook met andere vermogensbeheerders. Beoordeel hier de rendementen, ervaringen, kosten, beleggingen en de organisatie.
Expertbeoordeling:     -   Vermogensbeheer vanaf  € 100.000   -   Vestigingen:  Roosendaal, Sint Jansteen

Over Verwer & Janssen Vermogensmanagement

Verwer & Janssen Vermogensmanagement is een vermogensbeheerder die in 2006 is gestart en tegenwoordig opereert in Nederland, België en Luxemburg. De activiteiten bestaan uit: vermogensbeheer en -advies, trading en het verzorgen van uw financiële planning via partnerships met andere financiële adviseurs. Op het gebied van beleggen heeft het zich gespecialiseerd in ‘structured products’. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Roosendaal en het heeft een bijkantoor in Sint Jansteen (gemeente Hulst).

Verwer & Janssen Vermogensmanagement kiest bij het beleggen van uw vermogen voor gestructureerde producten. Hierbij bouwt het maatwerkportefeuilles op met verschillende gestructureerde beleggingsproducten. Dit kan variëren van garantie- en hefboomproducten als turbo’s en sprinters tot converteerbare obligaties en ‘reverse convertibles’. Daarnaast worden ook de traditionele beleggingsproducten als aandelen, obligaties en fondsen in portefeuilles toegepast. Door te beleggen via gestructureerde producten kunt u gebruikmaken van kansen en risico’s die met traditionele producten niet haalbaar zijn. De werkwijze van de vermogensbeheerder sluit aan bij de beleggingsproducten. Bij het beheer en/of advies baseert het zich namelijk op het zogenaamde ‘worst case’ scenario. Zo is de vermogensbeheerder in staat effectenportefeuilles op te bouwen die de risico’s goed inzichtelijk maken.
Verwer & Janssen Vermogensmanagement

Expertbeoordeling

Vermogensbeheer.nl beoordeelt als expert vermogensbeheerders. Op dit moment zijn er 91 verschillende vermogensbeheerders door ons beoordeeld. Onze beoordeling is te herkennen aan de gele sterren, waarbij we per onderdeel maximaal vijf sterren toekennen.

Onze beoordeling van Verwer & Janssen Vermogensmanagement
Totaalbeoordeling
Onafhankelijkheid
Transparantie
Kosten
Organisatie

Dienstverlening

VermogensbeheerJa, vanaf € 100.000,-
BeleggingsadviesJa, vanaf € 100.000,-
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen 

Organisatie

KifidAangesloten bij het klachteninstituut KiFiD echter men heeft verklaard de uitspraken van de Geschillencommissie NIET als bindend te aanvaarden.