Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Vermogen in Balans

ViB hanteert een actieve core-satellite strategie en kan rekening houden met de voorkeuren van de klant. Hierbij is spreiding in zowel regio's als sectoren van belang. Elke beleggingsportefeuille wordt opgebouwd uit 1/3 individuele aandelen, 1/3 beleggingsfondsen en 1/3 indextrackers. Het actief gebruiken van opties kan na overleg met de klant gehanteerd worden.

Maandelijks worden de gewichten bepaald van de regio's en sectoren a.d.h.v. macro economische inzichten. Er vindt een gelijke verdeling plaats over het percentage zakelijke waarden in individuele titels, beleggingsfondsen en ETF's. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar de kosten en prestaties. Opties kunnen zowel defensief als offensief gebruikt worden. Het gebruik hiervan is wat betreft Vermogen in Balans een aanvulling en geen doel op zich.
Goedenacht,
Wij beoordelen alle vermogensbeheerders in Nederland.

Wilt u zien hoe wij Vermogen in Balans beoordelen?
Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity
RegioWereld
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
selectierapport-vermogensbeheerders-200x276.png

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.