Vraag direct een Gratis SelectieRapport aan

Beleggingen Vermogen in Balans

Vergelijk de beleggingen van Vermogen in Balans met andere vermogensbeheerders. Beoordeel ook rendement, ervaringen, kosten en de organisatie.

Beleggingen

Belegt inIndividuele aandelen, Individuele obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers, Duurzaam beleggingsbeleid, Vastgoed, Grondstoffen, Derivaten, Hedge Funds, Structured products, Private equity
RegioWereld
BeleggingsstrategieViB hanteert een actieve core-satellite strategie en kan rekening houden met de voorkeuren van de klant. Hierbij is spreiding in zowel regio's als sectoren van belang. Elke beleggingsportefeuille wordt opgebouwd uit 1/3 individuele aandelen, 1/3 beleggingsfondsen en 1/3 indextrackers. Het actief gebruiken van opties kan na overleg met de klant gehanteerd worden.

Maandelijks worden de gewichten bepaald van de regio's en sectoren a.d.h.v. macro economische inzichten. Er vindt een gelijke verdeling plaats over het percentage zakelijke waarden in individuele titels, beleggingsfondsen en ETF's. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar de kosten en prestaties. Opties kunnen zowel defensief als offensief gebruikt worden. Het gebruik hiervan is wat betreft Vermogen in Balans een aanvulling en geen doel op zich.
HuisfondsenGeen
Eigen wensen klantJa
RapportageKlanten kunnen hun portefeuille op de voet volgen via internet en smartphone. De internetomgeving voorziet in meerdere rapportage mogelijkheden. Op verzoek van de klant worden er gratis rapportages verstrekt.
Inzage portefeuilleDirect en actueel online en periodiek schriftelijk is mogelijk.
Specialiteit beheerderFlexibel en wendbaar. Direct inspelen op de actualiteit van de markt en dichtbij de klant staan.
Gratis SelectieRapport

Op zoek naar de beste vermogensbeheerder?

Bent u op zoek naar de voor u beste vermogensbeheerder?

Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een SelectieRapport aan. Per e-mail ontvangt u een selectie van goede vermogensbeheerders die het beste passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren.


SelectieRapport Aanvragen